vineri, 23 decembrie 2016

Mănâncă fără să te îngraşi de sărbători

Dragele mele,

Cum suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, fiecare este cu gândul la ce mâncăruri să pună pe masa de Crăciun şi Revelion. Pentru unii dintre noi, numai ideea de mâncat ne face să ne simţim deja cu ceva kilograme în plus. Pare puţin cam trist, dar adevărat. 

Când ne confruntăm cu astfel de complexe este puţin cam stânjenitor. Este drept că nu toţi au norocul acela de a mânca fără să se îngraşe.
Din patria celor cu probleme greutate există câteva regului despre cum trebuie să mâncăm pentru a nu ne îngrăşa. 

Le-am găsit în acestarticol şi am zis să împărtăşesc cu voi acest secret. Dacă acestea sunt urmate, atunci este numai bine pentru organismul fiecăruia, iar după  perioada sărbătorilor nu vom avea temeri în a ne urca pe cântar.

Gândeşte-te cu grijă la “răsfăţurile culinare”
Până una alta, este firesc să te răsfeţi de sărbători cu delicateţuri. Dar nu cu toate delicateţurile! NU gusta din toate de pe masă. Doar pentru că ai şapte feluri de aperitive şi de mâncare nu înseamnă că trebuie mâncate toate. Mai mult, nu înseamnă că trebuie să serveşti patru feluri de mancare la o masa. De exemplu, poţi sari  peste salata de boeuf si opteaza mai degraba pentru salata de sfecla roşie cu hrean.

Fără caloriile din lichide
Limitează-te la două pahare de vin , cât mai multă apă sau chiar o cafea. Este mult mai indicat decât răcoritoarele care conţin sute de calorii.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu