marți, 4 octombrie 2016

Influenţa proteinelor MuscleMan asupra alimentaţiei

Revin pe blog cu un articol dedicat în special persoanelor care sunt adepte ale suplimentelor proteice.
Vorbim aici despre sportivi, culturisti si cei care sunt pasionaţi (merg frecvent) la sală.

De curând am aflat despre proteinele MuscleMan. Necesare oricărui sportiv şi cu o influenţă deosebită asupra masei musculare, aceste proteine ajută la echilibrarea nutriţiei.
Unii s-au întrebat ce rol au acestea asupra alimentaţiei?

În primul rând, este bine de  ştiut ce cantitate de proteine trebuie să consumaţi. În mare parte fiecare sportiv care urmăreşte creşterea masei musculare cu ajutorul proteinelor, atunci cantitatea de proteine (MuscleMan) trebuie să fie una mai mare: 2,5- 3 g de proteină/kcorp.
Un aport de proteine, pentru un individ care are o activitate fizică echilibrată, este cuprins între 0,6 – 0,8 g/kgcorp/zi.

Alimentaţia sportivă trebuie să aibă la bază consumul de proteine, iar cu ajutorul acestora masa musculară va beneficia de întreg aportul de sănătate, minerale, vitamine şi factori de creştere.
Prin raportare la legume şi fructe, care sunt cele mai consumate indiferent de sezon, acestea nu sunt surse de proteine , însă prin realizarea unor amestecuri optime se poate obţine un aport proteic mulţumitor. Iată câteva exemple de combinaţii:
- orez cu fasole
- pâine cu fasole
- legume cu pâine

Printre sursele proteice ce pot fi extrase din alimente se numără: laptele, ouăle, soia şi sunt concentrate proteice extrem de valoroase.
În completarea acestora, se poate consuma cu încredere şi un supliment de proteine MuscleMan fără să afecteze organismul.

Hugs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu