marți, 24 noiembrie 2015

Reteță de smoothie detoxifiant cu spirulină

Cu toții am auzit despre termenul de detoxifiere. Dar întrebările despre acest proces sunt multe și necesită o aprofundare bună a informațiilor înainte de a trece prin el. La ce este detoxifierea utilă și când trebuie făcută? Ajută la slăbit? Ce băuturi pot fi consumate în curele de detoxifiere? Etc. O să răspund pe scurt la ele în articolul de azi. Te invit să îl citești pe cel de aici pentru mai multe detalii. J

Detoxifierea este procesul de eliminare a toxinelor din organism și poate fi făcută dacă aveți stări de oboseală nejustificată, puțină energie, dacă dați semne de nervozitate, dacă aveți un miros neplăcut al respirației sau dacă sunteți predispus la obezitate. Este important ca această cură să se realizeze periodic, primăvara și toamna, pe o durată de 3-7 zile.Fructele și legumele sunt alimentele-vedetă într-o cură de detoxifiere. Cu ajutorul lor pot fi preparate sucuri naturale delicioase sau salate colorate și hrănitoare. Pentru eliminarea toxinelor din organism, consumă așadar minim 2 litri de băuturi naturale. Îți recomand următoarea rețetă de smoothie cu spirulină și afine pentru detoxifiere. Se amestecă în blender ½ banană, ½ ceașcă de afine, ¼ avocado, ½ cană lapte de migdale și o linguriță de spirulină.


Detoxifierea nu este o cură de slăbire. Da, se pierd câteva kilograme pe parcursul zilelor în care este ținută, însă nu trebuie tratată ca atare. Atenție mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu